Aanbieding WinterWinst

Nu in de wintermaanden november, december, januari en februari ook WinterWinstkorting op regiewerkzaamheden. Klik hier voor meer aanbiedingen.

kwast

van Rooy Groep schilderwerken gebouwen-service coördinatie


tel:073-6443363
fax:073-6443476
mail:info@vanrooygroep.nl

Informatiebijeenkomst

Wij bieden u de mogelijkheid om een informatiebijeenkomst bij te wonen. Hier vertellen wij alle mogelijkheden met betrekking tot het inschakelen van WinterWinst.

koffie

Financiële tabel kortingspercentages WinterWinst


Zoals u in bovenstaande tabel kunt zien, is er voor u vooral in de wintermaanden extra "winst" te behalen! O.a. door kostenvermindering zoals lagere sociale lasten kunnen wij vooral in de wintermaanden onze uurtarieven verlagen in de vorm van een WinterWinstkorting.

De échte wintermaanden geven de hoogste korting !

In tegenstelling tot de traditionele winterschilderpremie van de totale bedrijfstak, geven wij onze WinterWinstkorting over de totale aanneemsom, dus niet alleen over de gewerkte uren, maar ook over het gebruikte materiaal en andere kosten. Bovendien beperken wij ons niet tot de maanden november tot maart en hebben wij geen beperking ingesteld voor wat betreft de grootte van het offertebedrag of een minimaal aantal gewerkte mandagen! Dus ook in oktober, of zelfs nog in april, krijgt u, ook over de kleinste opdracht, onze WinterWinstkorting.

Klik hier om de voorwaarden te lezen